Saltar apartados

Manuel Palomar destaca l'intercanvi d'experiències com a clau de la trobada de serveis lingüísitcs de la Xarxa Vives

Alacant, Barcelona, Palma.- 13 de juny de 2013

La Universitat d'Alacant acull avui dijous i demà divendres la XVIII Trobada dels serveis lingüístics universitaris de la Xarxa Vives, en el marc del Fòrum Vives. Representants dels serveis lingüístics reflexionen sobre la seua tasca quotidiana, comparteixen experiències i analitzen els reptes que afronten en l'actualitat. El vicepresident III de la Xarxa i rector de la UA, Manuel Palomar, ha obert la trobada juntament amb el director del Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística, Josep Ochoa, i el secretari executiu de la Xarxa, Ignasi Casadesús.

Durant la seua intervenció, Palomar ha destacat que la trobada ofereix una «bona oportunitat per a l'intercanvi d'experiències» i ha agraït la participació de representants dels serveis lingüístics de diferents universitats de Galícia, Euskadi i Navarra. El rector de la UA ha afegit que aquest fòrum «permet estudiar com aprofitar les noves eines i els nous canals de comunicació per part dels serveis lingüístics». Al seu torn, Josep Ochoa ha donat la benvinguda als assistentes i finalment, Ignasi Casadesús ha destacat l'«ambició» del Pla de Política Lingüística compartit per les universitats de la Xarxa, actualment en fase d'execució.

La trobada, que es pot seguir a través de Twitter amb l'etiqueta #fòrumvives, compta amb dues conferències obertes que s'emeten en temps real. La primera té lloc aquesta vesprada a càrrec de Dolors Reig, psicòloga social i editora principal d'El Caparazón, qui ha intervingut sota el títol Socionomia: benvinguts a la societat augmentada. La segona serà demà divendres a les 12.30 h, a càrrec de Vicent Sanchis, director d'El Temps, qui desenvoluparà la conferència Tres llengües, tres funcions?.

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464