Saltar apartados

Manuel Palomar felicita a l'Equip de Futbol Sala Femení pels èxits d'aquesta temporada

 

 

Alacant, 14 de juny de 2013

“Un equip amb gran unió, esforç, formació, joventut i futur són els millors senyals d'identitat de la Universitat d'Alacant”. Amb aquestes paraules es va adreçar ahir Manuel Palomar, rector de la UA, a l'equip de futbol sala femení en una trobada celebrada en el Rectorat per a felicitar les jugadores pels èxits aconseguits aquesta temporada.

“De part de tot l'equip de direcció vull donar-vos la nostra enhorabona pel gran resultat de la temporada. Quartes en la classificació darrere de tres grans equips com el Burela FS, l'Atlético de Madrid i el Ciudad de Alcorcón”, va assenyalar Palomar.

Durant l'acte, al qual també van assistir María José Rodríguez, directora de la Unitat d'Igualtat; Rafael Muñoz, vicerector de Campus i Sostenibilitat; Rafael Pla, gerent; Josep Ochoa, director del Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística, més l'equip tècnic, jugadores i entrenador de l'equip, Palomar els va lliurar un regal institucional -una tovallola amb el logo de la UA i el nom de cada jugadora- com a record de la temporada. “Desde la UA continuarem apostant per l'esport i per noves metes com guanyar la lliga i aconseguir formar l'escola de Futbol Sala Femení”, hi va insistir el rector.

Per la seua banda, les jugadores de l'equip de futbol sala femení de la UA van obsequiar Palomar amb una placa commemorativa que van rebre durant la participació en la Copa. “Gràcies pel vostre suport perquè ens sentim molt emparades per la UA”, va assenyalar María Molina, capitana de l'equip.

L’entrenador, Carlos Navarro, va aprofitar la trobada per a felicitar el treball i esforç de totes les xiques i es va acomiadar com a entrenador de l'equip. “Després de tres anys, ara us donaré suport des del cos tècnic”, va apuntar.

Finalment, María José Rodríguez va assenyalar que “el vostre treball és un gran valor per a les polítiques d'igualtat, i per això us utilitzaré, en el millor sentit de la paraula, per a nous projectes i poder millorar la igualtat més enllà de l'espai universitari”.

Durant la temporada, l'equip de futbol sala femení de la UA ha aconseguit quedar semifinalista en la Copa d'Espanya i equip revelació de la primera divisió. A més, Sara Navalón ha sigut nomenada com a millor jugadora de la lliga.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464