Saltar apartados

Demà es presenta la càtedra de Medicina de la Reproducció de la Universitat d'Alacant

L'acte tindrà lloc en l'Auditori de l'Institut Bernabeu

Alacant, 4 de juny de 2013

La Universitat d'Alacant, la Fundació Rafael Bernabeu Obra Social i l'Institut Bernabeu celebren demà dimecres, dia 5 de juny, a les 12 h, en l'Auditori de l'Institut Bernabeu, l'acte de presentació de la càtedra de Medicina de la Reproducció de la Universitat d'Alacant. L'acte comptarà amb la participació del rector de la UA, Manuel Palomar, i de Rafael Bernabeu, director de l'Institut i president de la Fundació que porta el seu nom. Està previst que hi assistisquen responsables i càrrecs acadèmics de les dues institucions, entre ells, la vicerectora d’Investigació, Desenvolupament i Innovació, Amparo Navarro; la secretària general de la UA, Aránzazu Calzada, i el director de la Unitat Operacional de Biologia de la Reproducció de l'Institut Bernabeu, Jorge Ten.

En el transcurs de l'acte està previst que el rector nomene Joaquín de Juan Herrero com a director d'aquesta càtedra patrocinada per l'Institut Bernabeu i la Fundació Rafael Bernabeu Obra Social.

La càtedra és fruit d'un conveni subscrit entre les tres institucions el passat mes d'abril amb el qual es ratifiquen i reforcen les excel·lents relacions que mantenen des de fa llarg temps.

 

Lloc: Auditori Institut Bernabeu

Hora: 12 hores

Motiu: Presentació de la Càtedra de Medicina Reproductiva de la Universitat d'Alacant

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464