Saltar apartados

La Seu Universitària d'Oriola presenta de forma inèdita una exposició fotogràfica de caçatempestes

“Belleses de la meteorologia espanyola” s'inaugura el pròxim dilluns 10 de juny, a les 19.30 h, en la sala d'exposicions de l'Obra Social de Caixa Mediterrani

Alacant, 7 de juny de 2013

Sota el títol “Belleses de la meteorologia espanyola”, la Seu d'Oriola inaugura el pròxim dilluns 10 de juny, a les 19.30 h, en la sala d'exposicions de l'Obra Social de Caixa Mediterrani, una exposició de caçatempestes espanyols. Una mostra l’objectiu de la qual és poder gaudir dels fenòmens meteorològics a través d'una gran col·lecció de fotos i vídeos de socis d'Acamet (Associació de Caçatempestes i Aficionats a la Meteorologia) i cazatormentas.net. A l'acte inaugural assistiran Carmen Marimón, directora del Secretariat de Seus de la Universitat d'Alacant; Gregorio Canales, coordinador acadèmic de la càtedra Arquebisbe Loazes, i Claudio Arjona, president d'Acamet.

L'exposició es compón d’una col·lecció de 40 fotografies en gran format i dues presentacions per a projectar en dues pantalles, una amb 60 fotografies diferents i una altra d'una sèrie de vídeos de fotos de filmació a intervals per a veure l'evolució de núvols, cascades de núvols i creació de tempestes.

La selecció de les fotos l’han feta els associats a partir d'una ingent quantitat de material disponible de molt alta qualitat artística i impacte visual que hi han aportat els socis, i moltes de les quals atenen a fenòmens englobats dins del que es denomina temps sever i tempestes.

Es tracta d'una exposició inèdita que posteriorment es portarà a altres institucions públiques com el Museu de la Ciència de Granada i la Casa de la Ciència de Sevilla (del CSIC) entre altres, i que es presenta a Oriola amb motiu del Curs d'Estiu de la UA: Meteorologia, riscos, comunicació i societat, que se celebrarà del 9 al 12 de juliol de 2013.

“Belleses de la meteorologia espanyola” podrà visitar-se de l'11 de juny al 8 de juliol en horari d'11 a 14 hores, i del 9 al 12 de juliol de 09.30 a 14 hores i de 16.30 a 21 hores, exceptuant dissabtes i festius.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464