Saltar apartados

La UA col·laborarà amb el Clúster d'Innovació i Sostenibilitat de la vall d%u2019Albaida

Alacant 6 de juny de 2013

El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, ha inaugurat aquest matí en el seu despatx l'atapeït programa de visites que els directius del Clúster Nacional d'Innovació i Sostenibilitat, Innovall, i la Confederació Empresarial de la vall d’Albaida, Coeval, han dut a terme aquest matí en el Campus de Sant Vicent del Raspeig. Durant la reunió s'han assegut les bases per a una futura col·laboració en matèria de recerca i transferència de resultats que es materialitzarà el pròxim mes d'octubre amb la presència de la UA en el II Fòrum I+T Ontinyent 2013. Es tracta d'un fòrum basat en innovació i tecnologia organitzat en col·laboració amb l'Ajuntament d'Ontinyent en el qual es donen cita més de 200 empresaris i altres socis tecnològics amb interessos comuns en matèria d'I+T.

En la cita han estat presents Rafael Pla, president d'Innoval i Coeval; Javier Cabedo, vicepresident de Coeval i directiu d'Innoval (que a més serà l'encarregat de coordinar el Fòrum I+T d'enguany); Sergio Pomar, responsable d'Innovació de Coeval i també directiu d'Innoval, i Vicente Donat, secretari general dels dos organismes. De la UA, a més del rector, hi han assistit la vicerectora d’Investigació, Desenvolupament i Innovació, Amparo Navarro, i la directora del Secretariat de Transferència del Coneixement, María Jesús Pastor. Després de la reunió protocol·lària, la comitiva ha visitat els Serveis Tècnics de Recerca i l'Oficina de Transferència de Resultats de la Investigació.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464