Saltar apartados

La Universitat d'Alacant estimula la formació i la recerca en anàlisi matemàtica

Alacant, 3 de juny de 2013

Especialistes nacionals i internacionals en anàlisi matemàtica es van donar cita en la Universitat d'Alacant en una trobada destinada a estimular la formació i la recerca en aquest àmbit.

Aquestes jornades, que enguany han celebrat la quarta edició, les va organitzar el Departament d'Anàlisi Matemàtica de la Facultat de Ciències i van tenir lloc els dies 30 i 31 de maig. Amb aquestes, segons assenyalen els organitzadors, "es pretén acostar també a l'alumne d'aquesta universitat a alguns temes actuals de recerca en aquesta àrea, promovent al mateix temps la interdisciplinaritat. Així mateix es persegueix crear un espai de treball conjunt i un fòrum d'intercanvi de coneixements que esperem que siga fructífer".

Les xarrades van ser a càrrec de tretze professors de diverses universitats espanyoles, a part de la d'Alacant. El comitè organitzador l’integraven José C. Navarro-Climent i Julio D. Rossi, de la UA.

L'anàlisi matemàtica és una branca d'aquesta ciència en l'origen de la qual està el càlcul infinitessimal, descobert per Newton i Leibniz en el segle XVII, i que avui està en la base de molts camps de les matemàtiques i fins i tot de la física.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464