Saltar apartados

Una trentena de joves emprenedors van prendre l'illa de Tabarca

Alacant, 6 de juny de 2013

De la mà de l'Observatori d'Inserció Laboral de la Universitat d'Alacant, Tabarca s'ha vist envaïda per una trentena de joves participants de diversos perfils units per dos aspectes en comú: la seua vinculació universitària i el seu esperit emprenedor en el sentit més ampli. "Tabarca Emprèn" ha reunit estudiants, emprenedors, investigadors i joves empresaris interessats a consolidar els seus projectes es van veure les cares en un marc únic en la nostra regió i biosfera protegida. Els participants van ser seleccionats d'entre una àmplia llista de candidatures que van sol·licitar accés al programa formatiu.

Lideratge, treball en equip, comunicació, creativitat, resolució de problemes i autoconeixement han sigut alguns dels camps treballats a través d'una metodologia dinàmica aplicada des de l'Observatori d'Inserció Laboral de la UA.

L'objectiu principal d'aquesta iniciativa, promoguda per la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament d'Alacant, ha sigut treballar “el vessant emprenedor” en el sentit més ampli, perquè els participants prengueren consciència de les fortaleses i debilitats en pro de millorar-ne la inserció laboral o el desenvolupament de projectes d'autoocupació.

A més del treball en habilitats a través de jocs límit, dinàmiques especialitzades i una carrera d'orientació, s'han dut a terme tallers per a treballar les oportunitats d'Internet per a l'ocupació i autoocupació, les noves opcions de CoWorking i treball col·laboratiu de la ciutat o els serveis que ofereix Alacant per a joves empreses.

L'activitat ha comptat amb el suport del Vicedeganat de Pràctiques en Empresa de la Facultat d'Econòmiques de la UA, la càtedra Bancaixa de Joves Emprenedors de la UA, l'Agència de Desenvolupament Local, la residència d'estudiants Europa House i el Grup Scout Resurrección d'Alacant.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464