Saltar apartados

Descomptes per a la comunitat universitària de la UA gràcies a un conveni signat amb el Marq

Permetrà, a més, la difusió conjunta d'activitats i la posada en marxa d'una agenda comuna entre museus

 

Alacant, 19 de juny de 2013

El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, i el director general de la Fundació de la CV Marq, Francisco Sirvent, han signat aquest matí dos convenis de col·laboració entre les dues institucions, un marc i un altre d’específic, gràcies als quals “s’estableixen condicions especialment favorables d'accés al museu per als membres de la comunitat universitària”. Es tracta, com explicava Sivent, “d’un descompte del 50% sobre la tarifa ordinària establida tant per al Marq, com per als jaciments del tossal de Manises d'Alacant, la illeta dels Banyets al Campello i la torre Almohade a Almudàina”. El rector ha incidit en la importància d'aquesta col·laboració entre les dues institucions “ja que permetrà, a més, fer difusió conjunta de les activitats culturals que promovem i per tant, generar un flux major d'informació i noves sinergies per a facilitar que la programació arribe a la societat”.

Per la seua banda, en el marc del conveni, Sirvent ha proposat ampliar aquesta reciprocitat en la difusió de la programació, a la resta de museus de la ciutat, “de manera que en cadascun d’aquests es puga consultar la programació dels altres”, ha comentat.

Per a obtenir els avantatges comercials que proposa el conveni n'hi ha prou amb acreditar-se a través de la targeta d'identificació universitària (TIU).

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464