Saltar apartados

Inauguració "Modernes d'època" en la UA

 

Alacant, 17 de Juny de 2013

El Seminari Modernes d'època. Dones que van viure l'Alacant de la modernitat (s. XVI- XVIII) ha sigut inaugurat aquest matí en la Universitat d'Alacant per Antonio Ardid, regidor d'Educació i Acció Social de l'Ajuntament d'Alacant. L'acte comptava amb les intervencions de José Luis Ferris, director de l'Institut Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert; Cayetano Mas, director del Departament d'Història Medieval, Història Moderna i Ciències i Tècniques Historiogràfiques de la UA; Jorge Olcina, degà de la Facultat de Filosofia i Lletres, i Inmaculada Fernández Arrillaga, vicedegana de la Facultat.

Organitza el Departament d'Història Medieval, Història Moderna i Ciències i Tècniques Historiogràfiques de la UA, amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Alacant, l'Institut Alacantí de Cultura Juan-Gil Albert, el Ministeri d'Economia i Competitivitat, el Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat i el Centre d'Estudis sobre la Dona de la UA.

 

 

 

Imatge: Detall de la inauguració del Seminari en la UA.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464