Saltar apartados

La UA celebra els 25 anys de la seua novena promoció

Alacant, 18 de juny de 2013

Més de 500 estudiants pertanyents a la novena promoció de la Universitat d'Alacant, 1983-88, es van donar cita en el Paranimf per a celebrar els 25 anys des que es van graduar. En aquell moment, la Universitat d'Alacant impartia un total de 16 titulacions, 7 llicenciatures i 9 diplomatures. Va ser el primer any dels estudis d'Òptica i Criminologia, el de la primera promoció d'Infermeria que havia rebut classes en el campus de Sant Vicent i quan encara s'impartia Medicina en la UA.

L'acte, que va tenir lloc divendres passat, dia 14 de juny, va estar presidit pel rector, Manuel Palomar, que va recordar en el discurs que enguany acabarà els estudis “la nostra primera promoció de graduades i graduats universitaris sorgits després de la reforma de l'Espai Europeu d'Educació Superior”. Palomar, que va apel·lar als records i a la rapidesa amb la qual havia passat el temps, va assegurar que “la universitat continua sent el punt de trobada de la societat, el lloc en el qual es gesta i imparteix el coneixement i on s'aposta per la formació al llarg de la vida”.

Durant l’acte es va comptar amb les intervencions de diferents representants estudiantils que van recordar l’etapa universitària i van projectar imatges d'aquell moment.

Conduït per la periodista de la Unitat de Comunicació de la UA, María Martín, l'acte va comptar amb la presència de diferents membres de l'equip de direcció, així com representants dels deganats de les facultats i Escola Politècnica Superior.

Després de l'acte i les fotografies de grup de les diferents titulacions, la festa va continuar en la plaça d'Europa del campus, on es va celebrar un sopar d'homenatge. 

 

GALERIA D'IMATGES

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464