Saltar apartados

Nomenaments del mes de juny

Alacant, 17 de juny de 2013

El passat dia 12 de juny va tenir lloc el nomenament de dos nous directors de departament per a la Facultat de Filosofia i Lletres i en la de Ciències Econòmiques i Empresarials. Es tracta dels professors José Antonio Larrosa, per al departament de Geografia Humana i José Luis Gascó, per al d'Organització d'Empreses. En el mateix acte, celebrat en el despatx del rector, es va procedir a la presa de possessió del nou director de la Seu d'Alacant de l'Institut Interuniversitari de Llengües Modernes Aplicades (IULMA), Francisco Yus Ramos. Durant els nomenaments han estat presents el degà i la degana de les respectives facultats, Jorge Olcina i María Jesús Santa María, així com diferents companys i companyes tant dels departaments com de IULMA.

De la mateixa manera, en el matí d'avui, dia 17 de juny, ha sigut nomenat el nou director del departament d'Òptica, Farmacologia i Anatomia, Vicente Jesús Camps Sanchís. Acompanyat pel degà de la Facultat de Ciències, Andreu Bonet, i del companys i companyes del departament, Camps ha manifestat la intenció de donar més “dinamisme” i “posar en marxa diferents projectes que han sigut els que ens han portat a guanyar les eleccions del departament”.


En tots dos actes, el rector, Manuel Palomar, ha felicitat els nous directors pels resultats electorals i els ha agraït la implicació en la gestió universitària en un moment en el qual “és necessari treballar a l'uníson en la defensa de l'educació pública i de qualitat”. Palomar ha demanat als directors que traslladen a la resta de membres tant dels departaments com de l'Institut, “el compromís institucional” en aquest sentit.

 

 

 

 

Francisco Yus Ramos   José Antonio Larrosa Rocamora

 

 

 

José Luis Gascó   Vicente Jesús Camps

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464