Saltar apartados

El Centre d'Estudis Iberoamericans Mario Benedetti de la UA llança un nou butlletí de notícies

El butlletí inclou continguts sobre l'autor i l'obra, novetats editorials i informació de congressos i seminaris interessants per als estudis iberoamericans

 

Alacant, 28 de juny de 2013

La comunitat de llatinoamericanistes i hispanistes compta des d'avui amb un nou butlletí digital de notícies, que acaba de veure la llum de la mà del Centre d'Estudis Iberoamericans Mario Benedetti de la Universitat d'Alacant.

El butlletí CEMAB té una periodicitat semestral, tal com afirma la directora del Centre, Eva Valero, i informarà sobre les activitatsdutes a terme pel CEMAB, les novetats editorials en literatura i cultura iberoamericanes i els congressos i seminaris d'especial interés per als estudis iberoamericans.

La publicació inclou a més dues seccions fixes. "Benedetti i els llibres" estarà dedicada a l'autor, a les edicions de la seua obra i ala biblioteca personal que Benedetti tenia a Madrid i que va donar al CEMAB. La segona secció fixa, "A benefici d'inventari", tancarà el butlletí amb una pàgina literària del catedràtic de Literatura Hispanoamericana de la UA José Carlos Rovira.

Eva Valero afirma que butlletí naix inspirat en el Notiziario electrónico Dal Mediterraneo agli Oceani (Unità Organizzativa di Supporto di Milano del Istituto di Storia dell’Europa Mediterranea del C.N.R.), a cura de Patrizia Spinato, i sota la responsabilitat científica de Giuseppe Bellini, tots dos integrants del Comitè Científic del CeMaB.

 

BUTLLETÍ CEMAB

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464