Saltar apartados

El nou paper del treball social davant la reforma de l'administració local a debat en la Seu Ciutat d'Alacant

 

Alacant, 26 de juny de 2013

Com a part del cicle de conferències sobre l'Avantprojecte de Llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local, la Seu Ciutat d'Alacant acull demà dijous 27 de juny, la conferència “El Trabajo Social ante la Reforma de la Administración Local”. A les 17.30 h s'iniciarà el debat en la sala Miguel Hernández, amb entrada gratuïta.

Gabriel García-Prieto Raval, professor de la Universitat Internacional de La Rioja, presentarà l'acte, que comptarà amb les intervencions de José Emiliano Ramírez García, secretari de la Junta de Govern del Col·legi Oficial d'Alacant, com a moderador.

Manuel Herrera Gómez, professor titular de Sociologia de la UNED i director del Màster d'Intervenció Social de la UNIR, centrarà la intervenció en els “Retos del Trabajo Social en el siglo XXI” i Ana María Rey Merino, vicepresidenta del Consell General del Treball Social, parlarà del paper dels treballadors i treballadores socials davant el repte de l'Estat de Benestar.

Organitzen aquest acte el Consell General del Treball Social i el Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant, amb la col·laboració de la Universitat d'Alacant i la Universitat Internacional de La Rioja (UNIR).

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464