Saltar apartados

La Coral de la UA participa en el Festival Internacional de Cors Universitaris a Polònia

Alacant, 27 de juny de 2013

La Coral de la Universitat d'Alacant, dirigida per Àngel Lluis Ferrando, ha sigut seleccionada per a participar en la XI edició de Festival Internacional de Cors Universitaris de Poznan (Polònia), junt amb altres formacions de Mèxic, Eslovènia, República Txeca, Brasil, o Rússia.

El Festival va començar ahir i finalitzarà el 29 de juny, i la Coral de la UA hi presentarà un repertori especial que ha preparat per a l'ocasió, així com la peça comuna que clausura el festival. Per a la formació suposa un gran desafiament i representa una experiència única.

El Festival Universitas Cantat és un esdeveniment musical internacional creat per a brindar als joves l'oportunitat de fer música junts. Cada dos anys Poznan acull cors de diferents llocs del món.

Els concerts del Festival tenen lloc en diverses sales de la ciutat i en l'Aula de la Universitat Adam Mickiewicz, famosa per tenir una acústica excel·lent. Els cors preparen, entre altres, obres que popularitzen la música dels respectius països i participen en el concert de clausura, on totes les agrupacions interpreten un cant comú d'un compositor polonès contemporani acompanyats per l'orquestra simfònica.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464