Saltar apartados

La UA celebra la XV Marató d'Ocupació i Autoocupació

Alacant, 2 de maig de 2013

Més d'una trentena d'empreses participarà el pròxim dia 8 de maig en la XV Marató d'Ocupació i Autoocupació de la Universitat d'Alacant , que tindrà lloc en el vestíbul de l'Aulari II del Campus. Organitzat pel Vicerectorat d'Estudiants de la Universitat d'Alacant, a través del Gabinet d'Iniciatives per a l'Ocupació “GIPO” i l'Observatori d'Inserció Laboral, la marató pretén “afavorir el contacte entre empreses, institucions i organitzacions públiques i privades, tant amb l’alumnat de la Universitat d'Alacant com amb egressats, aportant-los possibilitats d'ocupació i pràctiques acadèmiques externes, així com informació, il·lusió i recursos per a incorporar-se al món laboral”, segons explica la directora del Secretariat de Pràctiques d'Empresa i Suport a l'Estudiant, Josefa Parreño.

La marató s'iniciarà a les 10 h de demà, amb un recorregut de les autoritats pels diferents estands en els quals les empreses i serveis que hi participen ofereixen informació i assessorament.

Per a completar l'aspecte formatiu s'ha organitzat un ampli programa de conferències entre les 12 i les 17 h, en la sala d'actes de l'Aulari II. En les conferències, a les quals cal inscriure's prèviament, es parlarà de temes de tant interès com “Las nuevas perspectivas de trabajo en Europa”, a càrrec de Manuel López i Enrique Ballenilla, del SERVOF i la Xarxa Eures, respectivament, a les 12 h; “Nuevos Tiempos: ideas nuevas”, en una tertúlia dirigida per Paco Amorós, del Centre de Negocis apte per a emprenedors elcheOne, a les 12.30 h. “Qué buscan los profesionales de RRHH” és el títol de la ponència que impartirà Juanjo Álvaro Remiro, de l'Associació Espanyola de Direcció i Desenvolupament de Persones, AEDIPE, a les 13 h. La jornada conclourà amb un taller que impartiran conjuntament Álvaro Remiro i Empar Climent, també d'AEDIPE, amb el títol de T'entrenem per a l'entrevista de treball.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464