Saltar apartados

La Universitat d'Alacant i la Generalitat Valenciana formen mediadors en contextos interculturals

El dijous 2 comença i permetrà l'habilitació professional com a mediadors interculturals en el registre de mediadors interculturals de la GV

Alacant, 2 de maig de 2013

La directora general d'Integració i Cooperació de la Generalitat Valenciana, Herminia Palomar Pérez; el degà de la Facultat de Dret de la Universitat d'Alacant, Pedro José Femenía López; i la directora del curs i directora acadèmica d'University of Alacant Intellectual Property & Information Technology (UAIPIT), Lydia Esteve González, inauguren, el dijous 2 de maig de 2013, el curs especialitzat La mediació en contextos interculturals, que comença el mateix dia i es perllongarà fins al 7 de juny. Organitzat per la Universitat d'Alacant-UAIPIT i la Direcció General d'Integració i Cooperació de la Generalitat Valenciana, l'obertura del curs serà a partir de les 16 h, en la sala multimèdia de l'edifici de Rectorat de la UA.

El curs pretén que l'alumnat conega els aspectes més rellevants de la mediació en contextos interculturals, per a la qual cosa destina classes presencials i participatives que seran impartides des d'una perspectiva teòrica i pràctica, i amb l'objecte que puguen habilitar-se com a mediadors interculturals en el registre de mediadors interculturals de la Generalitat Valenciana i en futurs registres nacionals de mediadors. Quatre mòduls reparteixen la programació, que ha disposat conferències i debats, entre altres activitats.

Els objectius del curs passen per conèixer tots els aspectes que intervenen en la pràctica de la mediació intercultural i l’afecten, com és saber quines alternatives hi ha per a solucionar conflictes, els elements que intervenen en la resolució de tipus de conflictes, el marc jurídic que l’afecta, etc.

El curs es desenvoluparà en la sala multimèdia de l'edifici de Rectorat i en les aules A1/0-12P, A1/0-13P i A1/1-36X de l'Aulari I de la UA.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464