Saltar apartados

La Universitat d'Alacant lliura divendres els premis a 66 estudiants olímpics

Alacant, 2 de maig de 2013

Seixanta-sis estudiants guanyadors en les Olimpíades que s'han celebrat en la Universitat d'Alacant durant aquest curs acadèmic 2012/2013 rebran els premis el divendres 3 de maig, a partir de les 12 h, en la sala d'actes de l'Aulari II. S’han celebrat un total d'onze Olimpíades en la UA i s’han aconseguit el mateix nombre de premis de primera categoria, deu de segona i tercera categoria, més un total de trenta-cinc accèssits atorgats a l'alumnat que ha obtingut les següents majors puntuacions. El lliurament d'accésit ve determinada pel nombre de participants en cada prova que, en aquesta edició, ha sigut major en les olimpíades de Biologia i Geografia, amb nou accésit cadascuna d'aquestes.

L'objectiu de les competicions és promocionar i fomentar les vocacions científiques dels estudiants. Per poder participar en aquestes competicions és requisit generalitzat ser estudiant matriculat durant el curs acadèmic vigent en un centre d'ensenyament secundari de la província d'Alacant, i estar cursant l'assignatura en la qual es competeix.

Presidirà l’acte la vicerectora d'Estudiants de la UA, Nuria Grané Teruel, i comptarà amb la participació de Rafael Chinchilla Cruz, director del Secretariat d'Accés i Promoció, i els degans de les tres facultats implicades: Filosofia i Lletres, amb Jorge Olcina Cantos; Ciències, amb Andreu Bonet Jornet; i Ciències Econòmiques i Empresarials, amb l’assistència de M. Jesús Santa María Beneyto.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464