Saltar apartados

Les Olimpíades Científiques reparteixen premis en la UA

Alacant, 3 de maig de 2013

Nuria Grané Teruel, vicerectora d'Estudiants de la Universitat d'Alacant, ha presidit aquest matí l’acte de lliurament de premis als seixanta-sis estudiants guanyadors en les onze olimpíades científiques que s'han celebrat al llarg d'aquest curs acadèmic 2012-2013 en la Universitat d'Alacant.

L’acte, que ha començat a les 12 h, en la sala d'actes de l'Aulari II, ha comptat amb la presència de familiars i tutors preparadors per a aquestes competicions, així com els col·legis professionals i associacions organitzadores i col·laboradores en les olimpíades.

"La Universitat se sent satisfeta de poder col·laborar en projectes com els de les olimpíades científiques que posen en valor l’esforç i la capacitat dels estudiants, així com la bona faena del professorat”, indica Nuria Grané, vicerectora d’Estudiants de la UA.

A més, “considerem que aquestes activitats són de gran estímul per a les vocacions i representen una acció molt important per a l’apropament de la Universitat als estudiants de secundària”, hi afig Grané.

En aquesta edició, la Universitat d'Alacant ha sigut seu de la Fase Nacional de la XXVI Olimpíada Nacional de Química, que va tindre lloc el cap de setmana passat, els dies 27 i 28 d'abril, i en la qual competien 136 estudiants procedents de tota Espanya.

A la  cerimònia  tambié han assistit,  Rafael Chinchilla Cruz, director del Secretariat d'Accés i Promoció de la UA, i els degans de Filosofia i Lletres, Jorge Olcina Cantos; de Ciències, Andreu Bonet Jornet; i de Ciències Econòmiques i Empresarials, M. Jesús Santa María Beneyto.

Enguany han sigut Biologia i Geografia les olimpíades amb major nombre de participants. Economia, Física, Geologia, Matemàtiques, Química, Filologia Catalana, Història, Llengua Espanyola i Llengües Clàssiques han celebrat olimpíades en aquesta edició. Els premiats reben 250 euros en primera categoria, 200 euros en segona categoria, 150 euros en tercera categoria i un val per import de 30 euros a canvi de llibres a cadascun dels accèssits.

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464