Saltar apartados

24 estades gratuïtes per a joves emprenedors de la UA en el cor d'Alacant

Alacant, 13 de maig de 2013

La Universitat d'Alacant, a través de l'Observatori d'Inserció Laboral del Vicerectorat d'Estudiants, col·labora amb un nou espai per a emprenedors en el cor d'Alacant, CoffeWork, oferint vint-i-quatre estades gratuïtes d'un mes cadascuna, durant un any.

El Coworking potencia un estil de treball que reuneix sota un mateix sostre, en una oficina col·laborativa, diferents persones que treballen en diferents projectes, donant-los la possibilitat de crear sinergies que es traduïsquen en possibles nous projectes conjunts.

D'aquesta manera s'ofereix no solament un espai físic, sinó l'intercanvi de coneixements i conèixer altres professionals, potenciant les xarxes pròpies i desenvolupant el treball col·laboratiu sota la màxima de “Treballant junts, guanyem tots”. 

Els joves emprenedors de la UA que sol·liciten el seu espai a través de l'Observatori hauran de presentar el seu projecte a un panell d'experts permanent, que valorarà la viabilitat de la idea i la possible posada en marxa en aquest espai.

 

Més informació

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464