Saltar apartados

Andrés Montoyo dirigirà l'Escola Politècnica Superior de la UA

 

Alacant, 15 de maig de 2013

El doctor enginyer en Informàtica i actualment professor del departament de Llenguatges i Sistemes Informàtics de la Universitat d'Alacant, Andrés Montoyo, ha guanyat les eleccions a la direcció de l'Escola Politècnica Superior de la UA amb el 64,7% dels vots. Montoyo té una gran experiència en gestió; en els últims anys ha exercit diferents càrrecs en la sotsdirecció de l'EPS en les àrees d'Alumnat, Relacions Institucionals, Relacions Internacionals i Pràctiques en Empresa i, més recentment en Enginyeries Informàtiques. Forma part del grup de Recerca del Processament del Llenguatge i Sistemes d'Informació (GPLSI) en el camp de la mineria de textos, anàlisi semàntica i en disseny d'ontologies.

Una de les fortaleses de la candidatura de Montoyo és que ha vingut recolzada per un equip multidisciplinari en el qual a més d'haver-se tingut en compte el just consens entre homes i dones, estan representats tots els departaments de l'Escola Politècnica Superior. El nou director de la Politècnica assegura que el càrrec “és un repte per al qual s'han de fixar objectius assolibles però ambiciosos”. Es confessa “conscient de les dificultats econòmiques que la societat té actualment, i sé que hauré d'equilibrar l'austeritat en la despesa amb les necessitats que demanden els nous reptes docents, investigadors i administratius als quals s'enfronten les universitats públiques”. No obstant això, afirma que “amb esforç, dedicació, participació, diàleg i compromís de tots els col·lectius que formem la comunitat universitària (PDI, PAS i estudiants), aconseguirem majors cotes de qualitat en els serveis que prestem”.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464