Saltar apartados

Els insectes com a aliment. Petita degustació - INVITACIÓ A MITJANS

Alacant, 15 de maig de 2013

 

Dijous 16 de maig

18:30 h

Saló d'actes de l'edifici Germà Bernàcer

 

Com a tancament del programa, els assistents al curs Investigant la biodiversitat: present i futur que se celebra en la UA des d'abril, demà dijous participaran en un taller sobre els insectes com a recurs alimentari, que coincideix amb la recent recomanació de l'ONU per a utilitzar aquests animals en el menú humà. El curs ha inclòs l'organització d'aquesta activitat per a fomentar l'interès de l'opinió pública sobre la biodiversitat.

Estefanía Micó, professora de la UA i directora del curs, estarà a la vostra disposició a les 18.30 h del dia 16 de maig en la sala d'actes de l'edifici Germà Bernàcer per a donar informació sobre aquest tema. Se servirà una petita degustació d'insectes cuinats.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464