Saltar apartados

L'Aula de Teatre de la UA estrena demà "El anzuelo de Fenisa"

Alacant, 15 de maig de 2013

El Museu de la Universitat d'Alacant (MUA) acull demà dijous 16 de maig, a les 20 h, l'estrena d'El anzuelo de Fenisa, de Félix Lope de Vega, interpretada per l'Aula de Teatre de la UA amb adaptació i direcció de Ricardo Arqueros.

Aquesta obra teatral està basada en el desè conte del vuitè dia del Decameró de Boccaccio. Fenisa, una dama de la cort de Palerm, intenta cortejar el ric mercader Lucindo per a així beneficiar-se del seu patrimoni. Paral·lelament, Dinarda, disfressada d'home, arriba a Palerm a la recerca de l'home que la va seduir i després la va abandonar. Fenisa acaba enamorant-se d'un tal Juan de Lara, que no és un altre que la disfressa sota la qual s'amaga Dinarda.

Amb un text divertit, modern i carregat de continguts morals i ètics, El anzuelo de Fenisa tracta temes tan importants com la independència de la dona o el dret a un treball digne.

El anzuelo de Fenisa és una obra que fa olor de mar, des del port on arranca l'acció escènica fins al golf on naufraga l'avarícia de Fenisa. Aquell mateix mar on Dinarda rescata Albano de l’illa de l'oblit i on Tristán lluita contra corrent de la picardia i astúcia que amenaça la dringadissa de la borsa del seu amo. La llum i l'ambient són els d’una ciutat portuària plena de vaixells, mercaderies i mercaders.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464