Saltar apartados

La UA fa pública per primera vegada la convocatòria per a impartir formació en activitats esportives

Hi podran concórrer tots aquells sectors interessats a impartir aquests cursos

Alacant, 13 de maig de 2013

El Vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística ha publicat, per primera vegada, una convocatòria pública per a la realització d'activitats i cursos esportius que complementen la formació acadèmica i cultural de la comunitat universitària, durant el curs 2013/2014.

El vicerector de Cultura, Esports i Política Lingüística, Carles Cortés, explica que “aquesta convocatòria pública arreplega el bagatge d'anys anteriors al mateix temps que incorporem major transparència, concurrència i objectivitat a l'hora de seleccionar les ofertes formatives d'índole esportiva, ja que hi podran concórrer tots aquells sectors interessats a impartir aquests cursos”.

Després de diversos anys de dinàmica pròpia, el Servei d'Esports de la UA adscrit a aquest Vicerectorat, ha oferit múltiples cursos i activitats de formació esportiva que han satisfet amb escreix les necessitats de la comunitat universitària. No obstant això, el Vicerectorat ha decidit llançar aquesta convocatòria pública amb l'objectiu de maximitzar la demanda i possibilitar una millor gestió i control dels recursos públics. “En un moment de crisi econòmica com l'actual estem obligats a dur a terme una gestió més responsable dels recursos públics, eficaç i eficient” ha afirmat Carles Cortés.

 

Presentació de propostes

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464