Saltar apartados

La Universitat d'Alacant estimula l'interès per l'energia solar com a alternativa professional

 

Alacant, 13 de maig de 2013

La tecnologia associada a l'energia solar pot ser una font de creació d'ocupació estable i de qualitat. Així ho apunta la Universitat d'Alacant, que celebrarà una jornada amb el títol El dret al sol i a l'ocupació, amb l’objectiu de destacar les possibilitats d'aquesta energia renovable com a alternativa professional.

Aquest curs, que es desenvoluparà demà i despús-demà, dies 14 i 15 de maig, està organitzat per l'Àrea de Dret Administratiu del departament d'Estudis Jurídics de l'Estat de la UA. "Oferir encoratjadores notícies que contraresten el descoratjament per la massiva desocupació" és un dels objectius, segons indica el programa d'aquest curs, que està dirigit per la professora d'aquesta Àrea, Mercedes Ortiz. Hi inclou els propòsits d'assenyalar les diverses polítiques públiques d'estímul al sector, mostrar les formes més eficients de generació d'electricitat i ocupació a partir de l'energia solar i ensenyar la gestió de l'eficiència energètica en els edificis i dels serveis energètics. El contingut del curs destaca que l'energia solar és tota una oportunitat que Espanya, amb l’actual taxa de desocupació i les esplèndides condicions climàtiques, no pot desaprofitar.

El curs compta amb la col·laboració de la Comissió Europea, l'Associació Solar de la Indústria Tèrmica i la cooperativa Enercoop.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464