Saltar apartados

Representants del Blekinge Institute of Technology de Suècia visiten la Universitat d'Alacant

La UA presentarà a la delegació sueca la nova aplicació informàtica per a estudiants Erasmus

Alacant, 15 de maig de 2013

Els vicerectors de Relacions Internacionals i Tecnologies de la Informació de la Universitat d'Alacant, Juan Llopis i Francisco Maciá respectivament, han rebut aquest matí representants del Bleking Institute of Technology de Suècia, amb l'objectiu d'intensificar línies de col·laboració entre les dues institucions.

La delegació sueca mantindrà reunions de treball específiques amb el personal tècnic del Servei d'Informàtica i amb l'equip de Mobilitat de la UA, durant les jornades d'avui i demà. L'objectiu principal d'aquesta visita és donar a conèixer als representants de la institució sueca les aplicacions desenvolupades en la UA per a la gestió dels estudiants Erasmus, destacant el sistema per a complir l'acord d'aprenentatge.

Aquest nou sistema desenvolupat per la UA permet als estudiants Erasmus complir l'acord d'aprenentatge en línia a través del Campus Virtual de la UA. El nou sistema en línia agilita considerablement els tràmits administratius i permet tenir l'acord signat per la Universitat d'Alacant en qüestió de dies.

S'estima que aquesta eina agilitarà els tràmits realitzats per 1.500 estudiants acollits en la UA. Els professors coordinadors de la UA també disposen d'aquest sistema, que facilita les seues funcions en el procés d'acolliment.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464