Saltar apartados

Una petita degustació d'insectes comestibles va tancar ahir un curs de la UA

 

 

Alacant, 17 de maig de 2013

Una petita degustació d'insectes comestibles va tancar ahir el curs sobre la biodiversitat que ha organitzat la Universitat d'Alacant i que va incloure un taller sobre la utilització d'aquests animals -cucs i aràcnids- en la gastronomia.

Sota el títol "Investigant la biodiversitat: present i futur" aquest curs està impartit per l'Institut de la Biodiversitat de la UA (CIBIO). Es va iniciar el 18 d'abril, i es va desenvolupar amb una o dues sessions setmanals fins ahir 16 de maig. Va ser clausurat per la vicerectora de Recerca, Desenvolupament i Innovació de la UA, Amparo Navaro. Va ser dirigit per la professora Estefanía Micó.

El programa de la trobada va dedicar una especial atenció a la diversitat de les aus, els herberos i el control biològic de plagues i d'espècies invasores. Va incloure des dels mites i realitats sobre la biodiversitat a preguntes com si és possible mesurar el benestar animal o la tradició alacantina de macerats d'herbes, i es va desenvolupar també un taller sobre edició digital en la fotografia de naturalesa.

CARRUSEL DE FOTOS

 

Comenta esta notícia en Facebook o en Twitter

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464