Saltar apartados

Canvi en la direcció de quatre departaments

Es tracta de Sociologia I, Filologia Anglesa, Innovació i Formació Didàctica i Treball Social i Serveis Socials

Magdalena Ortuño Yolanda Domenech López José Mateo Martínez

Alacant, 22 de maig de 2013

El despatx del rector ha acollit aquest matí la presa de possessió de tres directors i una directora de departaments universitaris. Es tracta de José Mateo Martínez, al capdavant del Departament de Filologia Anglesa, Germán Torregrosa Gironés, del d’Innovació i Formació Didàctica, Yolanda Domenech López, de Treball Social i Serveis Socials i Raúl Ruiz Callado, de Sociologia I. L’acte ha comptat amb la presència dels diversos degans i deganes de les facultats implicades, com també de companyes i companys dels departaments.

El rector, Manuel Palomar, ha aprofitat per a destacar el simbolisme d’aquest tipus d’actes en què “traslladem en primera persona el nostre compromís amb la institució, la nostra vocació de servei a la societat i la nostra disponibilitat per a ajudar-los en la seua tasca universitària”.

 

Nova funcionària de carrera per al Servei Jurídic

Durant el mateix acte, que ha tingut lloc al despatx rectoral, ha pres possessió, com a funcionària de carrera de l’escala tècnica, Magdalena Ortuño Castañeda, la qual exerceix la seua labor des de fa anys en el Servei Jurídic de la Universitat d’Alacant. El rector ha lloat la professionalitat de la nova funcionària en “aquest servei estratègic i de gran responsabilitat institucional”.

 

 

 

Germán Torregrosa Gironés Moment de l'acte celebrat en el despatx rectoral Raúl Ruiz Callado

 

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464