Saltar apartados

Eduardo Serra presenta en la Universitat d'Alacant la iniciativa Transforma Talent

L'informe proposa un pacte pel talent que assegure una estratègia d'estat en educació, ciència, projectes emprenedors i empresa per a eixir de la crisi i afrontar el futur amb garanties

Alacant, 23 de maig de 2013

El president de la Fundació everis, Eduardo Serra, ofereix aquesta vesprada una conferència per a presentar la iniciativa Transforma Talent. L'acció s'emmarca en un acte que tindrà lloc en la Universitat d'Alacant (sala d'actes de l'edifici Germà Bernàcer) a les 19 h, i que comptarà amb la participació de Manuel Palomar, rector de la Universitat d'Alacant; Jose Miguel Savall, director general d'Universitat, Estudis Superiors i Ciència; Jesús T. Pastor, rector de la Universitat Miguel Hernández, i els professors de la Universitat d'Alacant, Andrés Pedreño, que actualment és el director de l'Institut d'Economia Internacional, i de Carlos Belmonte, president de la International Brain Research Organization, tots dos coartífex de l'informe.

L'acte constarà, a més de la presentació de Serra, d'una taula redona moderada per Manuel Palomar, que s'articula sobre la base de dues preguntes bàsiques: Com produïm i aprofitem el talent avui a Espanya?, i Com hauríem de canviar per a realitzar més i millor els talents de demà? Després de les intervencions dels ponents convidats s'obrirà un torn de paraula entre les persones assistents.

Transforma Talent és el primer d'una sèrie d'informes que emanen de la iniciativa homònima, que va ser presentada a S. M. el Rei el passat mes d'octubre, i que està promoguda per la Fundació everis, l'Associació per al Progrés de la Direcció (APD), Educared de la Fundació Telefònica, Global Education Forum i Universia.

L'informe Transforma Talent compta amb el suport de més de 200 referents nacionals i internacionals (experts, professors, sociòlegs, científics, emprenedors, rectors i agents socials). Proposa un Pacte pel Talent, impulsat des de la societat civil, que promoga un debat rigorós sobre els reptes i oportunitats del talent en el nostre país, per a impulsar un canvi des del sistema educatiu i formatiu, l'empresa, els emprenedors, la ciència, la societat i la política, amb la finalitat d'avançar amb pas ferm cap a una Espanya en la qual l'univers del talent siga el nostre principal motor de desenvolupament.

El president de la Fundació everis donarà a conèixer als assistents de l'acte el contingut de l'informe Transforma Talent, on es realitza un diagnòstic de la importància del talent avui a Espanya i de com l’estem desenvolupant, els objectius que hem de marcar-nos per al futur i el pla per a aconseguir-los.

 

Més informació

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464