Saltar apartados

El nou director de l'Escola Politècnica Superior presenta el seu nou equip

Andrés Montoyo pren possessió en un multitudinari acte celebrat en la sala multimèdia del rectorat

 

 

Alacant, 22 de maig de 2013

La sala multimèdia de l'edifici de Rectorat i Serveis Generals ha albergat aquest matí la presa de possessió del nou director de l'Escola Politècnica Superior de la Universitat d'Alacant, Andrés Montoyo i tot el seu equip. Integrat per 18 professors i professores, compta amb una representació de tots els departaments de l'Escola.

L’acte ha comptat amb una nodrida representació tant de l'equip de direcció com dels deganats de les diferents facultats de la UA, la qual cosa, segons ha apuntat Manuel Palomar, “reforça el consens entre les diferents instàncies universitàries i el suport al nou equip de l'EPS”.

El rector, que ha qualificat “d’extraordinari” tant el nivell de participació com el resultat obtingut per Montoyo en les urnes -prop d'un 65% de vots favorables- ha instat el nou equip “a treballar per la qualitat en la docència i per l'avanç en formació, recerca i transferència de resultats”.

D’altra banda, Andrés Montoyo ha apel·lat a l'eslògan que ha marcat la seua campanya, “EPS, Esforç Per Superar-nos” i ha llançat com a reptes per al seu mandat “el reforç dels plànols docents i la implantació definitiva dels nous graus i l'Espai Europeu d'Educació Superior”, així com el treball “per a aconseguir l'acreditació internacional dels nostres estudis”, ha dit. Montoyo, que ha agraït el suport i la labor de l'anterior director, Fernando Llopis, assegura que un dels seus objectius és tractar que “els nostres egressats siguen reconeguts en el seu llançament al món laboral”.

 

L'equip

Una de les fortaleses de l'equip que regirà l'EPS en els pròxims quatre anys és el seu tarannà multidisciplinari, a més que s'ha tingut en compte el just consens entre homes i dones. Dins d'aquesta premissa han pres possessió Antonio Soriano com a secretari; Juan Antonio Puchol García, com a sotsdirector de Coordinació i Planificació; Carolina Pascual, com a coordinadora de Postgrau; Antonio Manuel Jimeno, com a coordinador de Relacions Institucionals i Pràctiques en Empresa; Estela Saquete, com a coordinadora de Relacions Internacionals i Cooperació; Miguel Ángel Lozano, com a coordinador de Qualitat i Innovació Educativa; Josué Nescolarde com a coordinador de Comunicació i Alumnat; Santiago Puente com a coordinador d'Infraestructures i Espais; Mireia Sempere, com a coordinadora de titulacions de l'Àrea de Tecnologia; Ángel Benigno González, com a coordinador de l'Àrea de Construcció; Ramón Maestre, com a coordinador del Grau d'Arquitectura; Juan Carlos Pérez, com a coordinador del Grau en Enginyeria de l'Edificació; Javier García, com a coordinador del grau en Camins, Canales i Ports, Virgili Gilart, com a coordinador del Grau en Enginyeria Informàtica; Pedro Pernias, com a coordinador del Grau en Enginyeria Multimèdia; Juan Carlos García, com a coordinador del Grau en Enginyeria Química; Mariela Lazara, com a coordinadora del Grau en Enginyeria en Imatge i So, i Francisco de Borja Varona, com a coordinador del Grau en Enginyeria Civil.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464