Saltar apartados

Estudiants de 3r d'Econòmiques de la UA guanyen el concurs nacional BUGA SabadellCAM

Alacant, 23 de maig de 2013

Enrique López, Santiago Agudo, José María Tornero i José Alberto Cano García, estudiants de 3r d'Econòmiques de la Universitat d'Alacant, han sigut els guanyadors del primer premi de la XV edició del certamen nacional BUGA SabadellCAM dotat amb 3.000 euros i beques del 50% per a la realització d'un màster en Fundesem.

El certamen, patrocinat per SabadellCAM i sota la direcció tècnica de Fundesem Business School, consisteix en un joc de simulació empresarial amb finalitats didàctiques amb l’objectiu de mostrar els estudiants universitaris com dirigir una empresa en un context internacional. Cadascun dels grups participants ha actuat com l'equip directiu d'una empresa en la presa de decisions estratègiques i operatives relacionades amb Màrqueting, àrea Comercial, Recursos Humans, Finances, Producció o Logística, competint amb altres equips. Els guanyadors són aquells que millors resultats han aconseguit en el mercat internacional amb la seua empresa simulada.

Els segons classificats, Miquel Ferrer, estudiant de la Universitat Politècnica de Catalunya, Ignasi Ferrer d'ESADE, i Toni Elías Sugranyes d'ESADE, han sigut agraciats amb 2.000 euros i beques BUGA SabadellCAM del 33% per a cursar un màster en Fundesem.

El tercer equip guanyador també format per alumnes de la UA, Andreu Espinosa, Efraím Alfonso Samper i Anselmo Mas Pérez, han rebut 1.000 euros i beques BUGA SabadellCAM que cobreixen un 25% de cost d'un màster en Fundesem.

Tots els participants que acrediten ser clients de Banc SabadellCAM rebran un xec BUGA SabadellCAM de formació personal per valor de 1.000 euros per a la realització d'un màster en Fundesem.

Els estudiants que han concursat en el BUGA SabadellCAM de la Universitat d'Alacant, la Universitat UCH-CEU de València i la Universitat Miguel Hernández han obtingut entre 2 i 4 crèdits per participar-hi.

Imatge dels estudiants premiats en la XV edició dels Premis BUGA SabadellCAM

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464