Saltar apartados

La UA col·labora amb la XXIII Mostra de Teatre d'Alcoi

Alacant, 21 de maig de 2013

La Universitat d'Alacant mostra tot el seu “suport a la posada en marxa de la Mostra de Teatre que, amb un complet i variat programa, posiciona Alcoi com un referent del teatre”. Així ho va destacar Carmen Marimón, directora del Secretariat de Seus Universitàries de la UA, durant la presentació de la XXIII Mostra de Teatre d'Alcoi celebrada ahir en la sala de plens de l'Ajuntament d'Alcoi. En la trobada van estar presents l'alcalde, Toni Francés; el diputat de Cultura, Juan Bautista Roselló; el regidor de Cultura, Paco Agulló: el director de la Mostra, Miquel Santamaria i la directora del Campus d'Alcoi de la Universitat Politècnica de València, Georgina Blanes.

En aquesta nova edició de la Mostra, el programa, que tindrà lloc del 29 de maig a l'1 de juny, està compost per 18 espectacles en els quals s'ha cercat tant la qualitat com la varietat. A més de teatre clàssic i actual, es comptarà amb espectacles de carrer, dansa i, per primera vegada, amb màgia.

Un dels objectius de l'organització ha sigut afavorir la presència de públic, per la qual cosa onze dels espectacles seran gratuïts, mentre que la resta comptarà amb preus populars, entre els 6 i els 12 euros. A més, es posaran a la venda abonaments que permetran als compradors de quatre espectacles assistir-ne a un de manera gratuïta, dos en el cas d'aquells que n’adquirisquen sis.

Les representacions es desenvoluparan en diferents espais com els teatres Calderón, Principal i Salesians, el Centre Cultural, la Llotja de Sant Jordi, la plaça d'Espanya i el pub l'Escenari.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464