Saltar apartados

La UA i l'Asociación de Enfermería Comunitaria col·laboren en el desenvolupament de recerques i activitats de divulgació

 

 

Alacant, 23 de maig de 2013

Amb l'objectiu d'establir noves línies de treball, Manuel Palomar, rector de la Universitat d'Alacant, i José Ramón Martínez Riera, president de l'Asociación de Enfermería Comunitaria (AEC), han signat un nou conveni de col·laboració durant el matí d'avui. Dins del marc d'aquest acord s'han establit noves vies per a la realització en comú d'activitats de divulgació i formació, així com projectes de treball conjunt entre l'associació de caràcter nacional i grups de recerca de la UA.

Una de les primeres accions serà la celebració de la jornada Grups de treball. Treball en grup, durant el 10 i 11 d'octubre en el campus universitari. Durant aquesta trobada, l'AEC presentarà les dinàmiques i els continguts dels seus diferents grups com el de cronicitat, ancians, comunicació, recerca, immigració, unitats transculturals, tutorització de pràctiques o gestió de pacients entre molts altres.

L'AEC va nàixer a València i actualment està present en totes les comunitats autònomes amb més de 1.000 socis, 300 d'ells a la Comunitat Valenciana.

A l'acte, celebrat aquest matí en el despatx rectoral, també han assistit Aránzazu Calzada, secretària general de la UA; Rafael Muñoz, vicerector de Campus i Sostenibilitat, Ana Laguna, degana de la Facultat de Ciències de la Salut  i  M. Isabel Mármol, vocal de la Comunitat Valenciana de l'AEC.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464