Saltar apartados

La XXIII promoció del Màster en Comerç Internacional de la UA viatja a Brussel·les per conèixer les institucions europees

Alacant, 22 de maig de 2013

Tots els alumnes de la XXIII edició del Màster de Comerç Internacional de la Universitat d'Alacant s'han desplaçat recentment, del 12 al 17 de maig, a la capital comunitària per completar la seua formació i conèixer de primera mà les institucions europees. A més, han pogut conèixer les polítiques i mesures que s'estan adoptant o que, en el futur pròxim, s'adoptaran fonamentalment dirigides a les empreses.

El Màster de Comerç Internacional de la UA aporta una especialització professional dels instruments operatius i un apropament real a les problemàtiques habituals en el camp del Comerç Exterior. Aquests estudis es dirigeixen especialment a llicenciats en Direcció i Administració d'Empreses, Economia, Dret, Sociologia, Filologia, Enginyeria i diplomats en Ciències Empresarials, encara que està obert a altres titulacions i a alumnes de nacionalitat estrangera amb titulació universitària. La inserció professional mitjançant la realització de pràctiques remunerades en empreses voluntàries n’és un dels punts claus. 

Durant l’estada en la capital europea, els estudiants del Màster membres de l'Associació del Màster en Comerç Internacional (AMCI), junt amb el sotsdirector acadèmic d’aquest, Alfonso Ortega, s'han reunit amb dos europarlamentaris espanyols: el vicepresident primer de la Comissió d'Assumptes Econòmics i Monetaris del Parlament Europeu, Pablo Zalba Bidegain, i l'europarlamentària alacantina, membre de la Comissió de Control Pressupostari i de la Delegació per a les Relacions amb els Països del Magrib i la Unió del Magrib Àrab, Eva Ortiz Vilella.

D'altra banda, han rebut un programa exclusiu de formació en comerç internacional, organitzat per la Comissió Europea, el Consell de la UE, el Comitè Econòmic i Social, i el Comitè de les Regions. A més, han visitat l'Oficina de Representació Permanent d'Espanya davant la UE i el Parlamentàrium.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464