Saltar apartados

Arranca iDay, una jornada per al foment de les noves tecnologies en l'àrea d'ocupació i empresa

La Regidoria de Joventut, la Universitat d'Alacant i Vectalia s'uneixen per a crear aquesta iniciativa mensual i gratuïta

 

Alacant, 28 de maig de 2013

El castell de Santa Bàrbara serà demà el marc en el qual començarà l'iDay, un esdeveniment mensual que reuneix a Alacant  experts de màrqueting en línia, xarxes socials i Internet en general, per a compartir gratuïtament la seua experiència i coneixements enfocats a la cerca d'ocupació, creació d'empreses i al foment de les noves tecnologies. 

La jornada s’inaugurarà a les 18.30 h, a càrrec del regidor de Joventut i Modernització, Pablo Sandoval, i el vicerector de Campus i Sostenibilitat de la Universitat d'Alacant, Rafael Muñoz.

En forma de xarrades de 20 minuts, els ponents tractaran els temes en els quals estan especialitzats. “Aniran al gra, no vendrem fum, no explicarem mentides”, ha subratllat Luis M. Villanueva, promotor de l'esdeveniment, que ha anunciat que cadascun dels iDay (The Internet Day o Dia d'Internet) anirà acompanyat de sorteigs i obsequis per als assistents. En aquesta primera edició es regalarà als més de tres-cents assistents codis gratuïts per a accés a eines web, entre altres.

Precisament la qualitat dels ponents ha propiciat que el mateix dia de la presentació de l'iDay s'esgotaren les entrades de la jornada, que pretén sumar esforços cap al foment de l'ocupació i les noves tecnologies entre el campus universitari i l'Ajuntament. Davant la gran afluència, Vectalia oferirà autobusos gratuïts a partir de les 17 h, que eixiran des de la plaça enfront del Marq en direcció al castell. La jornada finalitzarà amb un tast de vins cortesia d'Heretat de Cesilia.

 

Els ponents d'aquesta primera edició són:

-Oscar del Santo. Professional en Internet i expert en xarxes socials. Se’l reconeix com a impulsor del concepte de reputació en línia.

- Javier Gosende. Consultor i formador en l'àrea de Màrqueting en Internet, especialista en el posicionament en cercadors, conversió i analítica web.

- Isidro Pérez. Expert en la gestió de projectes, dedicat a impulsar empreses i negocis per a convertir-los en una realitat.

- Luis M. Villanueva. Dissenyador, formador i consultor web, especialitzat en el posicionament en cercadors i la creació d'estratègies de social media.

- Manuel Vicedo. Apassionat del disseny d'interfícies i del desenvolupament d'aplicacions Web. S'especialitza en la creació de pàgines Web utilitzant la plataforma WordPress.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464