Saltar apartados

El Servef presenta en la UA el nou programa de pràctiques per a titulats universitaris

Alacant, 27 de maig de 2013

La vicerectora d'Estudiants, Nuria Grané, i la directora del Secretariat de Pràctiques en Empresa i Suport a l'Estudiant, Pepi Parreño, s'han reunit amb el director del Servef a Alacant, Manuel López, i el cap de secció d'inserció laboral, Gustavo Martín, per a conèixer de primera mà els detalls del nou programa de pràctiques no laborals destinades a titulats universitaris.

La Universitat d'Alacant serà la pionera a la Comunitat Valenciana en la posada en marxa d'aquest programa de pràctiques per a titulats d'estudis superiors. Segons han explicat els responsables del Servef, "es tracta de pràctiques per a aturats donats d'alta en el Servef, d'entre 18 i 25 anys, que no hagen exercit durant més de tres mesos, amb contracte laboral, alguna activitat relacionada amb la seua titulació".

Les persones joves participants rebran de l'empresa o grups empresarials en què desenvolupen les pràctiques una beca de suport amb una quantia de, com a mínim, el 80 per cent de l'IPREM mensual vigent en cada moment. La durada serà entre tres i sis mesos, amb un tutor d'empresa i un tutor del Servef que supervisarà el procés. 

A més, els contractes de treball amb els joves que se subscriguen després d’haver participat en el programa de pràctiques no laborals, es podran acollir als incentius que en matèria de contractació hi haja en la legislació vigent en el moment de la contractació, d'acord, en tot cas, amb la normativa que s’hi aplique.

El Servef durà a terme la preselecció de candidats, i serà l'empresa la que finalment decidisca amb qui col·laborarà.

Després de la reunió, des de l'Observatori d'Inserció Laboral s'ha dut a terme una presentació d'aquest programa davant els estudiants, "que han mostrat gran interès, prova d'això és que van copar la xarrada amb dubtes i van felicitar els dos organismes promotors per la iniciativa.

 

Més informació sobre el programa.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464