Saltar apartados

Especialistes de 23 institucions coincideixen en el "paper estratègic" de la UA en polítiques d'igualtat

Alacant, 27 de maig de 2013

La coordinadora científica del projecte Equality, Ana Rosa Ruiz, de l'Institut Tecnològic de Costa Rica, qualifica d’"estratègic" el paper de la Universitat d'Alacant en el desenvolupament de polítiques d'igualtat. Així ho ha assegurat aquest matí durant la inauguració del taller Polítiques d'Igualtat en entorns universitaris. "Necessitem líders per a revertir a la societat els avanços que fem des de les institucions en matèria d'igualtat", ha dit i ha insistit que "el suport de la UA en aquest sentit ha sigut clau".

El rector ha sigut l'encarregat d'inaugurar les sessions de treball en les quals es donen cita 23 institucions d'educació superior d'Amèrica Llatina i Europa. En la seua intervenció, Manuel Palomar ha destacat la necessitat d'aconseguir "l'equitat en la gestió" per a arribal "al model d'universitat que perseguim, una universitat internacionalitzada, global i oberta, de lideratge social que aposta per la innovació, el coneixement i les tecnologies avançades". "Una universitat compromesa amb els valors de la societat democràtica, solidària i sostenible que només és possible si mantenim el compromís amb la igualtat d'oportunitats entre homes i dones", hi ha afegit.

Les jornades de treball del projecte Equality, que continuaran fins al dissabte, es complementaran amb un programa d'activitats culturals organitzades per diferents instàncies universitàries.

 

Enllaç relacionat:

La UA acull un taller sobre polítiques d'igualtat en el qual participen 23 Institucions d'Educació Superior

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464