Saltar apartados

La UA celebra demà el Dia Nacional de la Nutrició

Tallers pràctics en els baixos de la Biblioteca General al voltant de l'exposició “A través de l'Espill” i una interessant taula redona a la vesprada en la Seu Ciutat d'Alacant sobre les expectatives professionals en l'àmbit de la Salut

 

Alacant, 27 de maig de 2013

La Universitat d'Alacant celebra demà dimarts 28 de maig el Dia Nacional de la Nutrició amb diverses activitats. La Facultat de Ciències de la Salut i el Vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística han dissenyant un ampli programa de tallers pràctics al voltant de l'exposició del MUA “A través de l'Espill. Lectures de l'Obesitat”. Els tallers tindran lloc a partir de 10 h, en els baixos de la Biblioteca General de la UA, impartits per estudiants de grau i postgrau de Nutrició Humana i Dietètica.

Els tallers seran eminentment pràctics i informatius i se centraran en alcohol (donar a conèixer quant alcohol hi ha en les begudes que ingerim i l’equivalència en quilocalories), piràmide alimentària, paràmetres antropomètrics d'interès nutricional (informar els interessats sobre el seu estat nutricional, pes, talla, IMC, índex cintura/maluc i tant per cent de greix) nutrició i suplements en gimnasos (valorar si és adequat o no seguir dietes o consumir suplements específics dels gimnasos), etiquetatge d'aliments (realitzar una educació alimentària sobre l'etiquetatge d'aliments en la població universitària de la UA) i mites i errors alimentaris.

Informació relacionada

A la vesprada, la jornada continuarà amb una taula redona sobre les expectatives professionals en l'àmbit de la salut en la Seu Ciutat d'Alacant.

 

SEU OBERTA

Demà dimarts 28 de maig, Dia Nacional de la Nutrició, la Seu Ciutat d'Alacant organitza, dins de l'espai de debat Seu Oberta, la taula redona “Expectatives professionals en l'àmbit de la Salut: present i futur”, moderada per Ana Laguna, degana de la Facultat de Ciències de la Salut de la Universitat d'Alacant.

Intervindran en aquest acte previst a les 20 h, Belén Payá Pérez, presidenta del Col·legi Oficial d'Infermeria d'Alacant; Antonio Arroyo Guijarro, president del Col·legi Oficial de Metges d'Alacant; José Miguel Martínez Sanz, vicepresident del Col·legi Oficial de Dietistes-Nutricionistes de la Comunitat Valenciana; José Luis Rocamora Valero, president del Col·legi Oficial d'Odontòlegs i Estomatòlegs d'Alacan,t i Andrés Pedreño Muñoz, director de l'Institut Universitari d'Economia Internacional de la Universitat d'Alacant.

Organitzen: Seu Ciutat d'Alacant, El País i Facultat de Ciències de la Salut de la UA.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464