Saltar apartados

Nomenaments i preses de possessió

 

Alacant, 28 de maig de 2013

El despatx rectoral va albergar en la jornada d'ahir el nomenament i presa de possessió de nous càrrecs universitaris en tres departaments, un institut universitari i tres vicedeganats de les facultats de Ciències Econòmiques i Empresarials i Ciències de la Salut.

L'acte, presidit pel rector, va comptar amb l'assistència de diferents membres de l'equip de direcció, així com de les deganes de les dues facultats implicades, Ana Laguna, de Ciències de la Salut, i María Jesús Santa María Beneyto, de Ciències Econòmiques i Empresarials.

Manuel Palomar va agrair als nous càrrecs “la seua predisposició a treballar per la Universitat d'Alacant”, va dir, “dedicant part del vostre temps a la gestió”. El rector va explicar que es necessiten “estructures flexibles, dinàmiques i eficients que ens permeten definir el millor escenari per a aconseguir el repte d'una universitat pública de qualitat, sòlida i amb presència nacional i internacional” i va apel·lar a la seua “lleialtat institucional en temps tan convulsos” per a treballar junts de cara a aquests objectius.

 

Antonio Muñoz González va prendre possessió com a vicedegà de Pràctiques Externes de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials. Eva M. Gabaldón Bravo va prendre possessió com a vicedegana de Qualitat i Alumnat de la Facultat de Ciències de la Salut.

 

Vicente Montiel Leguey, va ser nomenat director de l'Institut Universitari d'Electroquímica. Ángela Sanjuán Quiles, va ser nomenada directora del departament d'Infermeria.

 

José Jacobo Zubcoff Vallejo, va ser nomenat director del departament de Ciències del Mar i Biologia Aplicada. Santos Rojo Velasco, va ser nomenat director del departament de Ciències Ambientals i Recursos Naturals.

 

José Antonio Hurtado Sánchez, fue nombrado Vicedecano de Ordenación Académica de Grados de la Fac. CC. Salud

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464