Saltar apartados

El professor Javier Narciso, director de Doctorat

Alacant, 6 de maig de 2013

El professor Francisco Javier Narciso Romero ha sigut nomenat aquest matí director de Doctorat de la Universitat d'Alacant a proposta del vicerectorat de Recerca, Desenvolupament i Innovació. La seua comesa, a partir d'aquest moment, serà dur a terme la creació de l'Escola de Doctorat, d'acord amb el que preveu el RD99/2011, de 20 de gener, d'ensenyaments oficials de doctorat i els estatuts de la UA. Durant l'acte de nomenament, celebrat en el despatx rectoral, Manuel Palomar ha insistit en el repte que suposa per a la Universitat d'Alacant l'aposta pels estudis de doctorat “dins del marc d'internacionalització i excel·lència”. Narciso, que des de fa mesos forma part del grup de treball creat per a la posada en marxa de les noves estructures de postgrau universitàries, ha reconegut el repte llançat pel rector i ha agraït la confiança de l'equip de direcció.

D’altra banda, la vicerectora de Recerca, Amparo Navarro, ha destacat el paper de tot l'equip del CEDIP, amb el seu director, Juan Mesa, al capdavant, en aquest període d'adaptació i estudi previ a la creació de l'Escola de Doctorat i la de Postgrau i Formació Contínua.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464