Saltar apartados

El rector de la UA inaugura la XV Marató d'Ocupació i Autoocupació

Alacant, 7 de maig de 2013

El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, inaugurarà la XV Marató d'Ocupació i Autoocupació en la qual participaran més d'una trentena d'empreses. L'acte, que arrancarà demà dimecres 8 de maig, a les 10 h, en el vestíbul de l'Aulari II, comptarà amb la presència del director Territorial d'Economia, Indústria, Turisme i Ocupació, Rafael Muñoz; la vicerectora d'Estudiants, Nuria Grané; la directora del Secretariat de Pràctiques, Josefa Parreño; la directora de la Fundació General, Lucía Gomis, i els caps del Servei Territorial del SERVOF, Manuel Muñoz i Manuel López.

Després de la inauguració, les autoritats faran un recorregut pels diferents estands en què les empreses i serveis participants ofereixen informació i assessorament.

Per a completar l'aspecte formatiu, des de les 12 fins a les 17 h, experts i professionals impartiran una sèrie de  conferències en el saló d'actes del mateix Aulari.

Més informació:

XV Marató d'Ocupació i Autoocupació de la Universitat d'Alacant

 

Enllaç relacionat:

La UA celebra la  XV Marató d'ocupació i autoocupació

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464