Saltar apartados

Els Premis Alce 2013 presenten importants novetats amb el lema %u201CTenim els peus a terra però idees d'alta volada%u201D

La gala tindrà lloc el 7 de juny i es lliuraran els premis Joves Creatius

Alacant, 10 de maig de 2013

L'Associació 361º (Associació d'empreses de publicitat de la província d'Alacant), junt amb la Universitat d'Alacant, a través del Vicedeganat de Publicitat i Relacions Públiques, han presentat el calendari i la campanya publicitària dels Premis Alce 2013 que, en aquesta edició, compleixen 13 anys de celebració ininterrompuda.

Natalia Papí, vicedegana de Publicitat i Relacions Públiques de la Universitat d'Alacant; Leles López Cazorla i Amadeo de la Fuente, presidenta i vicepresident de l'Associació 361º respectivament, i Verónica Casanova, directora de l'esdeveniment Alce 2013, han detallat les novetats d'enguany en una trobada en la Seu Ciutat d'Alacant. Els participants han avançat que la gala, prevista per al 7 de juny en Las Cigarreras, “vindrà carregada de sorpreses. Serà una gala gratuïta, temàtica i divertida en la qual destaca el low cost. Serem la Fantasy Airline”.

Durant la gala es lliuraran els premis Joves Creatius, premis als quals podran concórrer els estudiants que presenten les propostes entre el 20 i el 24 de maig. Les peces es lliuraran en la consergeria de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la UA, de 9 a 14 h. El tema proposat per a enguany és “Una idea per a quedar-me”. “Davant l'èxode de joves cap a l'estranger i en resposta a la campanya alemanya ‘Sí, estem oberts. Benvingut a Alemanya!’, enguany hem proposat que el brífing a concurs expresse idees per a quedar-se a Espanya”, afirma Amadeo de la Fuente. El jurat seleccionarà d'entre tots els treballs presentats a concurs cinc finalistes i un guanyador.

La vicedegana Natalia Papí, ha assegurat que “la Universitat d'Alacant ha col·laborat amb aquests premis des del principi, ja que és imprescindible recolzar els joves creatius, entre els quals hi ha els nostres estudiants de Publicitat i Relacions Públiques de la UA”.

Més informació i bases

 

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464