Saltar apartados

La UA tanca un cicle dedicat a la gestió econòmica dels projectes de recerca

Alacant, 10 de maig de 2013

La Universitat d'Alacant tanca avui un cicle de conferències dedicades a formar els seus tècnics i investigadors sobre els canvis que s'estan produint en la normativa que afecta la gestió econòmica dels projectes de recerca i la creixent complexitat.

L'última jornada del programa, que ha constat de tres sessions i que es titula Cicle de conferències sobre la gestió econòmica en els projectes de recerca, l’ha presentada la vicerectora de Recerca, Desenvolupament i Innovació, Amparo Navarro Faure. Ha comptat amb la participació d'Antonio Mira Perceval, Síndic de Comptes de la Comunitat Valenciana, que ha descrit els mecanismes i procediments de control de la Sindicatura de Comptes als comptes de les universitats integrants del sector públic valencià.

Les conferències, que han sigut organitzades pel Vicerectorat de Recerca, es van iniciar l'1 de març, amb la intervenció d'Antonio López Díaz, catedràtic de Dret Financer i Tributari de la Universitat de Santiago de Compostel·la i conselleiro del Consello de Contas de Galícia. Les dues jornades restants celebrades el 19 d'abril i avui, 10 de maig, han sigut a càrrec de directors de servei i tècnics de la UA. El programa del cicle ha tractat temes diversos, des de l'aplicació a les universitats públiques de la Llei d'Estabilitat Pressupostària, el control de costos, la comptabilitat i càlcul, el nou reglament de contractacions laborals i la contractació administrativa a les bones pràctiques en l'execució econòmica dels projectes de recerca.

El programa es tanca avui amb una taula-taller de conclusions, en la qual participen també investigadors principals de projectes.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464