Saltar apartados

La Universitat d'Alacant presenta Tabarca Emprèn 2013

Alacant, 8 de maig de 2013

Tu, una illa i un repte. Amb aquesta frase s'ha presentat en l'Ajuntament d'Alacant l'activitat Tabarca Emprèn 2013, organitzada per la Universitat d'Alacant a través de l'Observatori d'Inserció Laboral del Vicerectorat d'Estudiants i les regidories de Joventut, i Foment i Ocupació de l'Ajuntament d'Alacant. 

Durant quaranta-vuit hores, vint-i-quatre estudiants o egressats de la UA, d'entre 18 i 30 anys, treballaran en grup diferents habilitats com lideratge, treball en equip, comunicació, creativitat, resolució de problemes i autoconeixement. Les jornades es desenvoluparan els dies 1 i 2 de juny.

Nuria Grané, vicerectora d'Estudiants, va presentar l'activitat davant els mitjans junt amb Pablo Sandoval, regidor de Joventut, i Carlos Castillo, regidor de Foment i Ocupació de l'Ajuntament d'Alacant.

“Una vegada en l'illa, que suposa un entorn idíl·lic, els participants seleccionats tindran per davant un complet cap de setmana d'activitats de tot tipus, per a treballar tres aspectes fonamentals a través d'una metodologia activa i dinàmica: personal, social i professional”, expliquen des de l'Observatori d'Inserció Laboral de la UA.

“S’emfatitzarà, doncs, en el foment d'habilitats necessàries per a ser emprenedor, en el seu sentit més ampli, com són el agarrar les regnes dels projectes personals i professionals”, va concloure Vaig granar.

L'activitat compta a més amb el patrocini de la Càtedra Bancaixa de Joves Emprenedors de la UA i de la Residència d'Estudiants Europa House, així com les col·laboracions del Vicedeganat de Pràctiques en Empresa de la Facultat d'Econòmiques, el Centre d'Estudis Ambientals de Nova Tabarca, el Grup Scout Resurrecció i l'Agència de Desenvolupament Local d'Alacant.

Per a més informació i inscripcions

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464