Saltar apartados

Palomar rep l'equip nacional de voleibol platja

Han regalat al rector una samarreta amb les seues signatures "per l'impuls que la institució ha donat a aquest esport"

 

Alacant, 10 de maig de 2013.

Fran Marco, Pablo Herrera, Adrián Gavira, Paula Soriano i Ángela Lobato han aconseguit col·locar el nom de la Universitat d'Alacant en l'elit esportiva de voleibol platja a nivell internacional. Els esportistes han participat aquest matí en una trobada amb el rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, que s'ha confessat "un ferm seguidor" de les seues trajectòries i els ha animat "a seguir treballant per mantenir el nom de la UA en el més alt del palmarès". A l'acte ha assistit també el director tècnic de l'equip nacional, seleccionador nacional sub21 i sub23, i entrenador de l'equip universitari, Javier Bosma, que ha assegurat que un dels objectius és "convertir la Universitat d'Alacant en pedrera de jugadors i jugadores de cara a competicions internacionals, tant per l'excel·lent nivell que ja tenim, com per la qualitat de les instal·lacions".

Els esportistes han estat acompanyats pel vicedegà de la Facultat d'Educació, José Antonio Pérez Turpín, i el de Mobilitat, de la mateixa Facultat, Juan José Chinchilla, a més de pel vicerector de Cultura, Esport i Política Lingüística, Carles Cortés, i el director del Servei d'Esports de la UA, Rafael García. Turpín ha assenyalat que l'èxit d'aquests jugadors ha vingut motivat, en gran part, per l'aposta realitzada per la UA "d’un nou model d'equip en el qual a més de formar-los, se'ls entrena i se'ls recolza científicament amb programes basats en la recerca en alt rendiment, un model molt més humanista que abasta i posa en marxa tots els objectius de les universitats".

Palomar ha ratificat la seua aposta "ferma" per l'esport universitari "i la possibilitat d'aconseguir reptes professionals a través d’aquest", com ja es fa en moltes universitats americanes. Esportista confés, considera que en aquests moments estudiar en la Universitat d'Alacant comporta un plus de distinció esportiva que li agradaria afermar al llarg del seu mandat.

Després de l'acte, li han lliurat una samarreta de la selecció espanyola signada per tots ells, "en agraïment a l'impuls que la institució li ha donat al voleibol platja".

 

 

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464