Saltar apartados

V Setmana de l'Educació Plurilingüe en la UA

Ed_PlurilingüeAlacant, 8 de març de 2013

La Universitat d'Alacant continua apostant pel plurilingüisme com a línia estratègica formativa. Seguint aquesta línia d'actuació, la Unitat per a l'Educació Multilingüe de la UA (UEM-UA) organitza la Setmana per l'Educació Plurilingüe que enguany arriba a la cinquena edició amb "Llegir i escriure en l'educació plurilingüe" com a tema central. El pròxim dilluns 11 de març tindrà lloc la inauguració de la V Setmana a les 12 h en la sala d'actes de l'edifici Germà Bernàcer, amb la conferència inaugural "La lectura en el sistema educatiu valencià: hàbits i tendències", a càrrec del professor Dari Escandell.

Vicent Brotons, director de la UEM-UA afirma que mestres, professors, estudiants i futurs professors d'ensenyament infantil, primària i secundària trobaran una proposta de coneixement, reflexió i debat sobre la llengua pròpia i oberta a altres llengües i cultures del món. Les activitats que configuren el programa de la V Setmana de l'Educació Plurilingüe inclouen treballs, recerques i projectes en relació a l'ensenyament i aprenentatge dels hàbits lectors i d'escriptura. Segons destaquen els organitzadors, "una escola plurilingüe i intercultural que ensenya a llegir i escriure en diferents idiomes i en contextos multilingües".

El dijous 14 de març finalitza la programació d'aquesta V Setmana amb un homenatge al grup Al Tall, a les 16 h i amb la conferència de cloenda "Plans lectors en contextos multilingües" a càrrec de la professora de la Universitat de València, Gemma Lluch.

Les jornades compten amb la participació de nombrosos especialistes i amb la col·laboració d'Escola Valenciana, la Facultat d'Educació de la UA, el Departament de Filologia Catalana i la delegació d'Alacant de l'Institut d'Estudis Catalans (IEC).

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464