Saltar apartados

Estudiants de l'Institut d'Economia Internacional de la UA faran pràctiques en la Fundació Port d'Alacant

Conveni_port

Alacant, 11 de març de 2013

El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, i el president de la Fundació Port d'Alacant, José Joaquín Ripoll Serrano, han signat aquest matí un conveni de col·laboració en el marc de les titulacions pròpies coordinades per l'Institut d'Economia Internacional de la Universitat d'Alacant, IEI, especialment el Màster en Comerç Internacional. L'objectiu fonamental és la realització de pràctiques preprofessionals de l'alumnat matriculat, i fer altres activitats acadèmiques i formatives en matèria de transport, logística, duanes, comerç exterior, etc. Segons el conveni, els estudiants que cursen el màster podran incorporar-se a la borsa de treball de la Fundació Port d'Alacant.

A la reunió han assistit també la vicerectora d'Estudis, Formació i Qualitat, Cecilia Gómez, i la directora del màster i secretària de l'IEI, Gloria Pardo. Tant Palomar com Ripoll han coincidit en la importància d'aquest tipus d'acords com a generadors de noves possibilitats d'ocupació per als universitaris donat el paper del port com a motor econòmic de la província.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464