Saltar apartados

"Dones de Costa d'Ivori", nova exposició en la Universitat d'Alacant

Dones_Costa_Ivori1   Dones_Costa_Ivori2

 

Alacant, 20 de març de 2013

Amb el títol “La pau és un comportament: dones de Costa d'Ivori”, el fotògraf Víctor Ferreira presenta aquesta exposició fotogràfica en la sala Aifos del Campus de la UA, una mostra que ha sigut inaugurada aquest matí i que estarà oberta al públic fins al 23 d'abril.

Victor Ferreira ens convida a descobrir, a través d'un centenar de fotografies, la situació de la república de Costa d'Ivori arran de la guerra que va assolar el país.

Les seues imatges desborden realitat, llum i color, amb les quals mostra magnífics paisatges naturals i urbans d'aquest país africà, a més de retrats que captiven per la seua força expressiva. Ferreira narra amb imatges la realitat de la vida ivoriana que va viure en primera persona abans i després dels esdeveniments bèl·lics de 2004, carregats de por, violència, crims i abusos. L'artista centra el recorregut expositiu en la pau com a tema central, i comparteix amb l'espectador el dia a dia de les principals víctimes de la guerra: les dones i els xiquets. Les fotos de Ferreira il·lustren l'ardent desig dels seus protagonistes de canvi i de superació dels obstacles. Victor Ferreira ha aconseguit immortalitzar l'esperit d'un poble desitjós de pau, l'ànima de les persones que li van obrir el cor.

 

Dones_CostaMarfil5   Dones_CostaMarfil4

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464