Saltar apartados

La UA celebra demà el Dia Mundial de la Poesia i ret homenatge a Arcadi Blasco

 

Dia_mundial_poesiaAlacant, 20 de març de 2013

Amb motiu del Dia Mundial de la Poesia, la Universitat d'Alacant ha organitzat una lectura pública de poemes demà dijous 21 de març a les 11 h en el Racó dels Poetes (amfiteatre davant de la Torre de Control). Aquesta és una iniciativa de la Institució de les Lletres Catalanes, el Vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística de la UA i l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana.

A l'inici de l'acte es guardarà un minut de silenci en homenatge a Arcadi Blasco, qui va faltar divendres passat. Blasco va mantenir una forta vinculació amb la UA i la comunitat universitària vol retre-li aquest petit homenatge en reconeixement a la seua qualitat humana i artística.

Després del minut de silenci, el vicerector Carles Cortés llegirà el poema que la Institució de les Lletres Catalanes ha escollit per a la celebració d'enguany: Només la veu, de la poeta tortosina Zoraida Burgos. Tot seguit s'iniciarà el torn de lectura lliure de poemes en el qual qualsevol persona que ho desitge podrà llegir un poema que trie, en qualsevol idioma.

A les 12 h, després de la lectura, la Mediateca (Biblioteca General) acollirà la projecció de Poeta de Meravelles. Vicent Andrés Estellés, un documental sobre la vida i l'obra de Vicent Andrés Estellés (1924-1993), autor de poemes tan emblemàtics com Els amants, M'aclame a tu o Propietats de la pena.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464