Saltar apartados

Manuel Palomar rep Iván Rodríguez, rector de la Universitat Ricardo Palma de Perú

Les dues institucions planifiquen la posada en marxa de noves accions conjuntes

 

Rector_Peru

 

 

Rector_Peru2

 

Alacant, 25 de març de 2013

El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, ha rebut aquest matí en el seu despatx el seu homòleg en la Universitat Ricardo Palma de Perú, Iván Rodríguez Chávez, amb qui la UA manté un conveni marc de col·laboració des del 2001. Els dos rectors han abordat la possibilitat de posar en marxa nous projectes conjunts, i que algun d'aquests servisca per a consolidar la línia dels que ja s’han iniciat amb el Departament de Traducció i Interpretació en matèria de terminologia i fraseologia iberoamericana. 

En la reunió també han participat el vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis; la directora del Centre d'Estudis Mario Benedetti, Eva Valero, i diferents membres del Departament de Traducció i Interpretació, responsables de la visita del mandatari peruà. 

Iván Rodríguez ha viatjat fins a Alacant per a assistir als actes d'homenatge de jubilació del professor Miguel Ángel Vega Cernuda, membre del Departament de Traducció i Interpretació i doctor honoris causa per la Universitat Ricardo Palma. El rector peruà ha enaltit la figura del professor alacantí, “tot un referent en la nostra universitat”, com ha assegurat, i ha recordat que recentment ha sigut l'encarregat d'impartir la lliçó inaugural en el Mestratge sobre Traducció i Interpretació de la seua Universitat. Es tracta d'estudis que compten amb un escollit planter de professors convidats de totes les parts del món, dos d'ells, Vega i la professora Chelo Vargas, de la Universitat d'Alacant.

Segons el seu rector, la Universitat Ricardo Palma està considerada com un referent internacional en estudis d'Arquitectura, així com en Traducció i Interpretació.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464