Saltar apartados

La UA i el Rotary Club Alacant Costa Blanca col·laboraran en programes de voluntariat universitari

Alacant, 7 de novembre de 2013

Amb l'objectiu de programar activitats solidàries de voluntariat, la Universitat d'Alacant i el Rotary Club Alacant Costa Blanca han signat aquest matí un conveni específic emmarcat dins del programa Rotary Universitas. Amb aquest nou acord, les dues institucions impulsaran la participació d'estudiants de la UA en els programes de voluntariat universitari i en facilitaran l’accés a accions socials de caràcter solidari.

D'una forma desinteressada, els alumnes que vulguen ampliar els seus horitzons formatius “podran dedicar part del seu temps als altres i rebran una formació bàsica proporcionada pel Centre de Suport a l'Estudiant (CAU) de la UA”, ha explicat el rector, Manuel Palomar. A més, segons el conveni, aquesta activitat es podrà convalidar per crèdits de lliure configuració.

Durant la signatura del conveni, celebrada aquest matí en el despatx del rector, Manuel Palomar ha apuntat la importància d'aquest tipus de col·laboracions i intercanvi d'experiències entre institucions, “per a la transmissió de valors”. En aquest sentit, el rector ha insistit en la responsabilitat social corporativa de la UA, “un dels eixos de treball més desconeguts de la institució -ha reconegut- i que exerceix una tasca essencial amb el desenvolupament de nombroses accions, principalment de caràcter cultural i solidari, compromeses amb institucions i amb persones”.

Per la seua banda, Isabel Navarro, presidenta del Rotary Club Alacant Costa Blanca, ha assenyalat que es preveu que aquest conveni siga “un generador de projectes del qual de segur que sorgiran grans idees amb valors de solidaritat”.

A l'acte també han assistit, per part de la UA, Nuria Grané, vicerectora d'Estudiants; Ramón Rizo, director adjunt de Projectes Institucionals, i, per part del Rotary Club, el secretari Enrique Martín i el coordinador del programa de voluntariat, Mario Signes.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464